domingo, 21 de diciembre de 2014

Sant Andreu de la Barca, actiu amb l'esport femení.

Entrevistant a Lluís Tomás, i parlant sobre l'esport femení
Portava temps cercant informació sobre la participació de les dones al món de l'esport, doncs sempre he pensat que és molt injust obrir un diari esportiu i no trobar ni tres notícies on les dones siguin protagonistes.
És la seva participació inferior -en quantitat- a la dels homes? Potser, però no ho son els seus resultats aconseguits a força de treball diari.

Pensant en fer un debat atractiu i amb informacions d'interès no vaig dubtar a parlat amb en Lluís Tomas -reconegut expert en esport i del periodisme radiofònic- que sempre està disposat a debatre i transmetre els seus coneixement i idees.

Dit i fet. Fa uns mesos vam parlar a Ràdio Sant Andreu 98.0 fm de l'esport femení local i comarcal, un àmbit sovint desconegut a causa dels tòpics i estereotips de gènere.

Durant la conversa vaig poder reafirmar la idea de que tenim una comarca activa en l'esport, de homes -i en aquest cas dones- lluitadores de forma individual i col·lectiva. Sant Andreu de la Barca no és una excepció, i compta amb bons exemples d'esportistes amb resultats contrastats.

Us convido a escoltar aquesta conversa per coneixer realitats que als grans mitjans de masses no trobem habitualment, però que constitueixen un exemple de l'esforç de centenars de dones, nenes i entitats de base.

No hay comentarios: